Katering di Setapak

Katering di Setapak
Kami menyediakan khidmat katering yang terbaik untuk semua pelanggan kami. Kami boleh membantu anda. Misi kami adalah untuk menyenaraikan khidmat katering di Malaysia yang menyediakan servis katering murah, sedap, pantas dan tidak banyak menyebabkan masalah.

Kami merupakan pakar dalam penyediaan makanan untuk majlis kecil-kecilan, majlis kahwin, majlis tunang, majlis nikah, majlis akikah, catering untuk majlis doa selamat, open house dan juga majlis di office. Sudah ramai yang berpuas hati dengan servis kami, anda bagaimana?

Khidmat katering adalah perkara terpenting untuk satu-satu majlis yang ingin diadakan. Ini kerana, sudah menjadi adat di negara Malaysia ini untuk menyediakan makanan kepada tetamu yang hadir ke majlis kita. Tidak kira majlis kenduri kahwin, majlis pertunangan, majlis aqiqah dan sebagainya. 

Selain dari itu, budaya makanan juga dibawa ke tempat kerja seperti untuk corporate event atau meeting finger foods. Anda mesti mencari pakej katering murah dan sedap . Selain memenuhi perut tetamu yang hadir, makanan katering juga mampu memberi mood yang baik dan juga meletakkan tetamu di satu tempat yang lebih baik untuk mereka berborak dan juga mengeratkan silaturrahim. 

Gendang-gendut tali kecapi, kenyang perut senang hati kata orang dulu-dulu.

Pakej katering di Setapak

Pakej yang kami sediakan bergantung kepada bajet anda. Kami menyediakan menu dari harga RM8 sekepala sehingga RM15 sekepala. Bergantung kepada permintaan anda, majlis anda, dan juga jumlah jemputan. Kami menjamin anda akan berpuas hati dengan harga, kualiti serta tahap servis yang kami berikan. 

Kami bukan hanya menyediakan makanan , kami juga memberikan khidmat menyewa khemah , menyewa meja makan, servis melayan tetamu, set DJ, dan sebagainya. Semua untuk memudahkan anda menjalankan majlis yang terbaik.

Katering Murah di Setapak

Kami bukan hanya ingin menjadi penyedia katering terbaik di Kuala Lumpur , kami juga ingin menjadi antara katering murah di Kuala Lumpur. Kami tidak akan mengorbankan kualiti kami demi menjadi yang termurah, tetapi kami akan mencari jalan untuk mengurangkan kos kepada pelanggan kami. 

Selain menjaminkan kualiti yang baik, kami juga menitik beratkan servis yang terbaik dan juga memastikan katering yang kami pilih tersebut menyediakan makanan yang halal. Halal catering services di KL amat susah dicari sekarang ini. Kami hanya akan memberikan anda info yang terbaik dan maklumat yang berkenaan sahaja. Kami juga mahu anda mempunyai majlis yang bukan sahaja gemilang, cemerlang dan juga terbilang. 

No comments:

Post a Comment