Pakej Katering, Katering Kahwin, Katering Kuala Lumpur dan Katering Selangor.

Selamat Datang ke Katering Kahwin Malaysia

katering malaysia


Sedang mencari katering kahwin di kawasan anda? Kami boleh membantu anda. Misi kami adalah untuk menyediakan khidmat katering murah, sedap, pantas dan membuatkan majlis anda diingati dan terbaik.

Kami telah berkhidmat lebih dari 6 tahun dalam bidang katering ini dan pelanggan kami amat gembira dengan servis dan rasa masakan kami. Kualiti makanan dan khidmat katering kami akan sentiasa terjaga untuk menjadikan majlis anda sebagai satu hari yang bersejarah untuk anda dan jemputan.

Sama ada anda mencari katering kahwin, katering nikah, katering tunang,  katering syarikat, katering company atau katering event, senarai kami semua ada. Anda hanya perlu pilih dan hubungi kami untuk mendapatkan servis catering.

Antara tempat di Malaysia yang kami tawarkan senarai catering murah :
1. Catering KL
2. Catering Selangor
3. Pakej katering
4. Katering Kahwin

Boleh lihat disini untuk pakej katering di Selangor atau pakej katering di Kuala Lumpur

Atau boleh hubungi kami melalui MESSAGE atau WHATSAPP ke 010 4005 786

Mencari Katering Kahwin murah?

Kami adalah penyedia katering yang terbaik untuk majlis anda. Tidak kira majlis kahwin, majlis kenduri, majlis syarikat, majlis korporat atau majlis sebagainya. Selain harga yang kompetitif, kami juga akan memberikan servis yang tiada tandingan untuk anda.

Anda boleh melihat untuk pakej katering di Ampang, pakej katering di Selangor, pakej katering di Kuala Lumpur, pakej katering di Gombak, pakej katering di Selayang, pakej katering di Putrajaya, pakej katering di Rawang dan sebagainya. 

Kenapa Menggunakan Katering-Malaysia.blogspot.com ?

Selain menyedikan khidmat dan makanan yang terbaik, kami juga menyediakan khidmat lain seperti jurugambar, sewa kanopi, sewa khemah, sewa meja dan kerusi, sewa hiasan belon dan juga sewa DJ untuk majlis anda.

Kami adalah pusat khidmat setempat untuk SEGALA jenis majlis anda.

Dewan Perkahwinan Malaysia

Kami belum lagi menyenaraikan sewa dewan kahwin lagi .Mungkin di masa hadapan kami akan menyediakan senarai dewan perkahwinan pula. Buat masa sekarang, hanya servis menyediakan makanan untuk majlis sahaja yang kami senaraikan.

Nak Kami Bantu Anda?

Anda berminat untuk menjadikan majlis anda sesuatu yang menarik dan tidak akan dilupai ? Kami akan menjanjikan servis dan kualiti yang tiada tandingan untuk segala keperluan anda. Kami akan menjaga servis kami dari mula anda menghubungi kami sehinggalah majlis anda selesai dan selepas anda menerima segala pujian untuk makanan yang sedap.

Hubungi kami di bawah ;